Adventure Game Studio | Forums

AGS Development => Site & Forum Reports => Topic started by: CaptainD on 07 Dec 2017, 13:26

Title: Yellow cup bug
Post by: CaptainD on 07 Dec 2017, 13:26
I've just noticed that whenever you do a search, the Community Rating always shows only one yellow cup.  When you go into the game page it shows the correct number of cups.

The blue cup rating appears to okay, and the yellow cup issue appears, as far as I can tell, to affect every game in the database.
Title: Re: Yellow cup bug
Post by: AGA on 07 Dec 2017, 18:58
It's supposed to be goldy, not yellow!  The logic that was being used was always dividing the rating by 100, with an incorrect starting value of one cup.  I've changed it to divide by 20, and start with zero, so should now work properly.
Title: Re: Yellow cup bug
Post by: CaptainD on 07 Dec 2017, 20:46
I'm sorry I said "Yellow" not "Gold" :-[ :-D

Thanks for fixing it.
Title: Re: Yellow cup bug
Post by: Stupot on 08 Dec 2017, 00:10
I always thought it was orange. To match the colour scheme with the orange text.
Title: Re: Yellow cup bug
Post by: Gurok on 08 Dec 2017, 01:44
I think we can all agree that the other cups are blue and black though, right?
Title: Re: Yellow cup bug
Post by: AGA on 08 Dec 2017, 06:03
According to the Internet the colour is identified as "light brilliant orange(brown)".  I always thought of it as gold since gold represents quality better than a random orange...  But I am mildly colour blind, so I guess I missaw the colour!